The Dutch Editions

Moordscene
Moordscene (2011)

De tweede thriller in de spannende serie rond rechercheurs Kevin Byrne en Jessica Balzano uit Passiespel.

Een nietsvermoedende klant van een videotheek in Philadelphia doet een afschuwelijke ontdekking op de videoband van Psycho die hij heeft gehuurd. De beroemde moordscène in de douche is vervangen door een nieuwe opname, die van de echte moord op een jonge vrouw.

Wanneer er nog meer videobanden met moorden erop opduiken, openen de rechercheurs Kevin Byrne en Jessica Balzano de jacht op een seriemoordenaar die zijn inspiratie haalt uit Hollywoodfilms. De weinige aanwijzingen die er zijn, blijken in verband te staan met het duistere verleden van Kevin Byrne zelf.      

Cart Buy the Book:   bol.com    de slegte   crimezone   iTunes

Passispiel
Passiespel (2009)

Philadelphia wordt opgeschrikt door de brute moord op een scholiere. Het meisje dat naar een katholieke school ging, wordt gevonden met in haar handen een rozenkans waarvan een deel van de kralen mist. Haar handen zijn aan elkaar vastgeklonken met een stalen bout.

Als korte tijd later weer een katholiek meisje wordt gevonden met een rozenkrans waar een nog groter aantal kralen aan ontbreekt, weten rechercheur Kevin Byrne en zijn nieuwe partner Jessica Balzano dat ze voor een helse taak staan.   Steeds dieper moet het duo doordringen in de geest van een zieke moordenaar waarbij hun eigen geloof op de proef wordt gesteld. Over enkele dagen is het Pasen, de dag van de wederopstanding.  

Cart Buy the Book:  bol.com    de slegte   crimezone   iTunes

Twitter Facebook YouTube Vimeo

Social Media Twitter Facebook YouTube Vimeo Pinterest